Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Kαταγγελία απο τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ και ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

Πέραν των παραταξιακών σκοπιμοτήτων, έχουμε υψηλά την ευαισθησία μας προς την επιστήμη της διαιτολογίας και διατροφής.

Σαν σύλλογος σπουδαστών του τμήματος Α.ΤΕΙ Διαιτολογίας και Διατροφής, καταγγέλουμε την στάση του κυρίου Ρίσβα, προέδρου του Π.Σ.Σ.Δ. όπου αποφάσισε να κινηθεί επιθετικά και εναντίον όλων των σπουδαστών των τμημάτων διαιτολογίας των 3 ΤΕΙ της χώρας μας.

Ο εν λόγω κύριος, αποφάσισε να μεταβάλλει την στάση του και την άποψη του, περί επαγγελματικών δικαιωμάτων μεταξύ του τμήματος της Χαροκοπείου και των 3 Α.ΤΕΙ.

Απαιτούμε ίση αντιμετώπιση--ίσα δικαιώματα..

ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΩΝ Α.ΤΕΙ, ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ.

ΙΔΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο θέμα της πρακτικής άσκησης οι σπουδαστές των Α.ΤΕΙ. βρίσκονται σε καλύτερη θέση, μιας και κάνουν 6 μήνες σερί την πρακτική τους άσκηση δίχως να διακόπτεται....

Ας αποφασίσουμε, όλοι μας ότι η διαιτολογία και η διατροφή δεν είναι μόνο επάγγελμα αλλά επιστήμη προς την υγεία του ανθρώπου.

Ας αναλογιστούμε, όλοι μας τις ευθύνες που διέπει ο συγκεκριμένος τίτλος σπουδών προς την εξασφάλιση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου.

Ας σοβαρευθούν οι εμπλεκόμενοι φορείς της συγκεκριμένης επιστήμη και ας προστατέψουν τους ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥΣ και τους ΑΣΘΕΝΕΙΣ τους.

Πελατειακές και πολιτικές σκοπιμότητες, κύριε Ρίσβα να τις αφήσετε στην άκρη.

Τα επαγγελματικά δικαιώματα ΠΡΕΠΕΙ και ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΙΣΑ.

Με τιμή.
Σύλλογος Σπουδαστών Α.ΤΕΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ και ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΣΗΤΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου